• Jens Ildal Nielsen

På ferie med fuldt udlejet

Vi kan med stor glæde og stolthed gå på sommerferie med fuldt udlejet.


Vores erhvervsejendom beliggende på Bygstubben 3, kommer ikke længere til at være Ildal A/S hovedkontor, da vi pr. 01.08.2022 har udlejet vores kontor ud til Symblepay. Symblepay flytter ind fuldt møbleret, i de varme office like home... omgivelser, hvilket gør at samtlige kvadratmeter på ejendommen nu er udlejet. Hvis du vil vide mere om Symblepay, kan du læse videre nedenfor eller besøge deres hjemmeside - https://www.symblepay.dk.


"Symblepay er en betalingsapp, der omfatter Betalinger, Escrow og Track&Trace i et enkelt flow. Det er specifikt designet til at beskytte både køber og sælger i peer2peer-transaktioner. Ved at facilitere tillid og enkelhed mellem forbrugere, er Symblepay en mulighed for win-win transaktioner i en voksende cirkulær økonomi. Vi lancerer snart, så følg Symblepay for at få det seneste."


Tilbage i April udvidede vores eksisterende kunde Estrup & Udsen deres lejemål med vores daværende nyistandsatte kontor og har nu etableret sig i deres kombineret kontor/lager lejemål. Du kan besøge Estrup & Udsen via linket - https://estrup-udsen.dk/.


"Vi vil gerne forøge din livskvalitet med drikkeglade vine, der er så stedstypiske, at du tydeligt fornemmer, hvor de kommer fra – en ren og præcis smag, der ikke ligner massemarkedets upersonlige smag. Vi importerer vinene fra producenter, vi kender personligt, og vi står inde for deres kvalitet.

God fornøjelse!"


Vi går selvfølgelig utroligt glade på sommerferie og glæder os til at se hvad fremtiden bringer.


Vi ønsker både Estrup & Udsen og Symblepay en fantastisk sommerferie og ser frem til det fremtidige samarbejde.


54 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Ny Hjemmeside